Alroda Puur - Vers vlees en vis


Alroda Puur bestaat uit één diersoort. Geschikt voor honden en katten. 
Kvv hond of kvv puppy? Of juist kvv vers vlees of vis voor de kat? In onze webshop vind je voor alle soorten honden en katten het lekkerste hondenvoer én kattenvoer.

Alroda Puur bestaat uit één diersoort, maar per diersoort kan de samenstelling wel anders zijn. Zo bevat Alroda Puur Konijn konijnkarkas, konijnenbout, konijnenlever, hart en longen. Omdat Alroda Puur geen pens bevat is dit voer uitstekend geschikt voor katten. Maar ook voor een eliminatiedieet zijn de worsten van Alroda Puur perfect. Zo kun je namelijk precies achterhalen wat je huisdier wel of niet kan eten. 

 

De ingrediënten van Alroda Puur

De ingrediënten van Alroda Puur zijn biologisch of van wild, maar het verse vlees is niet gecertificeerd door SKAI. Hierdoor mag het de naam ‘biologisch’ niet dragen. Alroda puur is verkrijgbaar in handige worsten van circa 245 gram. Daarom zijn ze handig op te bergen en mee te nemen. De smaken zijn van Alroda Puur zijn divers. Van konijn, geit tot gevogelte . Voor ieder huisdier wat wils. 

Het verse vlees is volledig vrij van granen, conserveermiddelen en ongewenste antibiotica. Verkrijgbaar in uiteenlopende smaken zo zit er altijd wel een favoriet voor je dier bij. Alroda is verpakt in worsten van circa 245 gram.

 

Kvv voor hond en kat

Van malingen voor eigen gemak tot hondenvoeding in heel Nederland, België en Duitsland. Dat is hoe DARF ontstond en wat het nu is geworden. Vanuit  slagerij De Groene Weg. Puur omdat het zoveel makkelijker voeren is in fijne malingen. En beter, want onze honden kregen een meer glimmende vacht, stonken minder uit hun bek en kregen veel meer energie.