Over Natuurlijk van Guus


Mede door de overgevoeligheid en allergieën van mijn hond Guus heb ik veel kennis opgedaan over hondenvoeding. 

Zoals intolerantie voor bepaalde voeding of eiwitten in diervoeding. Ondanks dat Guus een Labrador is, is hij best ‘kieskeurig’ en kiest hij bij voorkeur voor biologisch/natuurlijke producten. Hierdoor ben ik me ook gaan interesseren in goede voeding en snacks voor honden. Ik merkte dat het niet gemakkelijk is om voeding en snacks te vinden die aan zijn eisen en dieet voldoen. Ik heb een bedrijf gevonden dat natuurlijke voeding en snacks produceert en ik mag deze onder ons eigen merk gaan verkopen.

 

Samen met mijn ‘Meester tester’ Guus heb ik een assortiment gezonde, natuurlijke voeding en snacks geselecteerd. Deze brengen we uit onder ons eigen label “Natuurlijk van Guus” dit is verkrijgbaar in de webshop van Natuurlijk van Guus en bij 'Van Sinckel' in Vorden.
Wij richten ons voornamelijk op graanvrij, en snacks zoals eend, paard, lam e.d. Van alles is mogelijk, van vers vlees tot een goede brok, koekjes en gedroogde snacks en ook kattenvoer maakt deel uit van het assortiment.
Er zijn brokken die 100% graanvrij zijn in verschillende varianten, maar ook hondenvoeding speciaal ontwikkeld voor honden met een voedingsallergie. Neem eens een kijkje in de webshop.