Houdbare vleesworst

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 16:56

De houdbare worsten van Natuurlijk van Guus zijn ideaal als je op vakantie gaat of wanneer je niet zo’n grote vriezer in huis hebt. En niet alleen handig, maar ook nog eens supergezond voor jouw viervoeter! Daarom vertellen wij je de vijf grootste voordelen van onze praktische houdbare worsten die dé perfecte vervanger zijn van vers vlees. 

 

Houdbaar buiten de koelkast

De worstjes zijn houdbaar buiten de koelkast. Daarom dienen zij als de perfecte vervanger van vers vlees op vakantie, of als je misschien niet een grote vriezer heeft. Zo weet je 100% zeker dat jouw viervoeter nog steeds het allerbeste voer krijgt, maar dan wel in de praktische houdbare variant.

 

Gemaakt van één diersoort

Onze houdbare worsten zijn gemaakt van één diersoort. Dus is jouw hond allergisch voor bepaalde voedingsstoffen of wil je graag een eliminatiedieet proberen? Dan kan je dat ook doen met de houdbare worstjes van Guus. Voor de kieskeurige eters ook erg fijn, want je viervoeter hoeft zo geen vlees te eten waar hij niet zo dol op is. 

 

Veel verschillende smaken

Ondanks dat de houdbare worsten gemaakt zijn van één diersoort, zijn er wel verschillende smaken. Zo is er voor iedere viervoeter wat wils! Denk bijvoorbeeld aan zalm, eend of kalkoen Dat wordt smullen voor je huisdier!

 

Toegevoegde vitamines en mineralen

In de houdbare worstjes zijn vitamines en mineralen toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld vitamine D3, wat zorgt voor sterke botten en tanden van je viervoeter. En vitamine E, belangrijk om de cellen, celwanden, bloedvaten en andere weefsels van je huisdier te beschermen. 

 

Als maaltijd of tussendoortje

Je hond zal onze houdbare worstjes waarschijnlijk het liefst in één keer opeten. Zoiets lekkers is natuurlijk onweerstaanbaar, maar de worsten kun je ook gebruiken als snack. Snij wat plakjes van de worst af en je viervoeter kan genieten van een smakelijk tussendoortje of tijdens de training. De houdbare worstjes zijn 200 gram. Dus een worstje is ook geschikt als tussendoortje voor grote viervoeters.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.